Etusivu > Muu hölmöily, MUUT POLIISI ASIAT, Poliisi muu maailma > Suomalaispoliisit hälytettiin rauhoittamaan ruotsalaispoliiseja Levillä

Suomalaispoliisit hälytettiin rauhoittamaan ruotsalaispoliiseja Levillä

20.11.2012

Suomalaispoliisit kutsuttiin paikalle rauhoittamaan ruotsalaispoliisien tappelua Levillä, kertoo Norrbottens Kuriren -lehti.

Kiista lähti käyntiin sen jälkeen, kun yksi poliisi oli saanut sairauskohtauksen ruotsalaisen järjestyspoliisin työpaikkatapaamisessa Levillä. Sairastunut vietiin ambulanssihelikopterilla Ouluun.

Tämän jälkeen paikalle jääneiden välille kehkeytyi sanaharkka. Norrbottens Kuriren mukaan sen yhteydessä käytettiin myös fyysistä väkivaltaa.

Kiista tuli niin äänekkääksi, että suomalaispoliisi hälytettiin paikalle.

Kun suomalaispartio saapui paikalle, ruotsalaiset kollegat kertoivat puivansa sisäistä kiistaa ja selvittävänsä asian itse.

Norrbottens Kurirenin mukaan yksi poliisi määrättiin nujakoinnin aikana loppuyöksi hotellihuoneeseen rauhoittumaan.

Lehden haastatteleman Norrbottenin poliisin päällikön Per Karlssonin mukaan kyseessä ei ollut varsinainen tappelu vaan eripuraa, tuohtumusta ja kovia sanoja. Monet olivat myös ”sikahuonossa kunnossa”.

”Sairauskohtaus laukaisi paljon muuta. Sitä on ylitulkittu ja luultu riidaksi.”

20.11.2012 HELSINGIN SANOMAT

http://www.hs.fi/kotimaa/Lehti+Suomalaispoliisit+h%C3%A4lytettiin+rauhoittamaan+ruotsalaispoliiseja+Levill%C3%A4/a1305620229800

Mainokset
%d bloggers like this: