Etusivu > MUUT POLIISI ASIAT, Poliisi muu maailma > Poliisi työnsi päänsä kusiämpäriin – poliisit on todellakin täysiä KUSIPÄITÄ, sekin on nyt todistettu:)

Poliisi työnsi päänsä kusiämpäriin – poliisit on todellakin täysiä KUSIPÄITÄ, sekin on nyt todistettu:)

17.11.2012

 

Poliisi työnsi päänsä kusi ämpäriin – ja nautti siitä:)

YouTubessa levisi viime kuussa video, jossa mies mies työntää päänsä ämpärilliseen virtsaa. Kyseessä oli vedonlyönti, jossa mies voitti 450 dollaria, eli rapiat 350 euroa.

Yököttävä temppu oli suosittua katsottavaa, mutta miehen pomo ei ollut tempauksesta mielissään. Ämpärimies, Phil Croucher, on nimittäin poliisi. Croucherilla on takanaan 16-vuoden nuhteeton ura Mentorin poliisivoimissa Ohiossa. Hän oli vedonlyönnin aikaan vapaalla, mutta hänen esimiehensä Daniel Llewellyn ei pitänyt temppua sopivana poliisimiehelle.

– Sinut tunnistettiin poliisiksi, ja tieto lähetettiin monille televisiossa, internetissä ja sanomalehdissä. Se heittää negatiivisen valon – ei pelkästään sinun – vaan koko poliisilaitoksen ammattimaisuudelle, Llewellyn kirjoitti huomautuksessaan Croucherille.

Croucher pantiin rangaistukseksi viralta kahden päivän ajaksi. Häntä myös kehotettiin hakeutumaan alkoholinkäyttöä koskevaan arviointiin.

Croucherin lisäksi yhdeksää muuta poliisi nuhdeltiin. He olivat kukin panneet 50 dollaria pottiin, jonka Croucher ämpäridippauksellaan voitti. Tempaus tapahtui jalkapallo-ottelun jälkeen. Sen on nähnyt YouTubessa jo yli 300 000 ihmistä.

Tässä linkki kusipää poliisi sankarin videoon…

http://www.iltalehti.fi/hullumaailma/2012111616336472_hu.shtml

Mainokset
%d bloggers like this: