Etusivu > Muu hölmöily, MUUT POLIISI ASIAT, POLIISIN TEKEMÄT RIKOKSET > Tappoiko poliisi Jukka. S. Lahden ja yrittää salata rikoksen?

Tappoiko poliisi Jukka. S. Lahden ja yrittää salata rikoksen?

9.1.2013

Ulvila murhatalo

Poliisin toiminta tapauksessa tukisi teoriaa, poliisilla on todella paljon salattavaa.

Löytyykö todellinen murhaaja poliisista? Sillä rikospaikalla todisteita ”hävitettiin tai ei otettu lainkaan talteen” virkaveljien puolestako,kuitenkin virheet olivat amatöörimäisiä.

Tällainen tulee helposti mieleen kun poliisi on tarkoituksella salannut Jukka. S. Lahden yhteydenotot poliisiin. Auerin puolustuskin sai tiedot vasta viime kesänä (2012).

Yllättäen kukaan poliisista ei ole ”muka” puhunut  Jukka. S. Lahden kanssa, vaikka teletunniste tiedot toista kertovat, useita ja pitkiä puheluita.
Jukka. S. Lahdesta on tehty hakuja poliisitietojärjestelmästä ennen murhaa. Tietojärjestelmä urkintaan ei ollut mitään syytä viranpuolesta,
koska poliisilla ei ollut mitään tutkintaa tai muutakaan syytä, johon Jukka. S. Lahti olisi liittynyt.
Hakuja tehnyt poliisi kiistää, joku muu on ”muka” käyttänyt hänen tunnuksiaan, tässäkö on poliisin tietoturvan taso?

Ulvilassa joulukuussa 2006 surmattu Jukka S. Lahti oli ollut yhteydessä Porvoon poliisiin ennen kuolemaansa, kertoo Iltalehti.

Lehden tietojen mukaan puheluita oli ainakin kolme ja pisin niistä kesti seitsemän minuuttia. Puhelut oli soitettu eri päivinä poliisin alanumeroon lähellä surman ajankohtaa. Tutkimuksisa ei ole selvinnyt, kuka alanumeroon on vastannut. Alanumeron haltija ei ollut soittojen aikana työvuorossa.

Tieto kävi ilmi Lahden matkapuhelimen teletunnisteista, mutta lisätutkintaan se johti vasta viime vuoden puolella. Murhasta syytetyn Lahden puolison Anneli Auerin puolustus sai tiedon asiasta viime kesänä.

Poliisi ei ole löytänyt mitään linkkiä Porvoon poliisin ja Lahden välillä. Tutkinnassa ilmeni kuitenkin, että joku Porvoon poliisista oli urkkinut Jukka S. Lahden henkilötietoja poliisin tietojärjestelmästä.

http://yle.fi/uutiset/il_jukka_s_lahti_soitti_poliisille_ennen_ulvilan_surmaa/6443124

 1. Taiteilija
  12.3.2013 20:27

  Itsekin vuosia poliisin rikollisuudesta kärsineenä, olisin erittäin mielissäni jos poliisin tekemiset edes tämän jutun tiimoilta tutkittaisiin perusteellisesti.

 2. jaska jokunen
  10.6.2013 16:47

  Taiteilija :
  Itsekin vuosia poliisin rikollisuudesta kärsineenä, olisin erittäin mielissäni jos poliisin tekemiset edes tämän jutun tiimoilta tutkittaisiin perusteellisesti.

  Luuletko? Joku näytös tutkinta tulee jos olis jotain tulossa. Sitten todetaan ettei rikosta tai jotain vastaavaa.

  • demonos
   5.7.2014 20:29

   Ei tässä maassa poliisin ja kenenkään muidenkaan viranomaisten rikoksia tutkita. Se on nähty jo kymmenet kerrat. Olipa mielenkiintoinen uutinen tämä, en kyllä yhtään epäilisi tässä maassa, vaikka olisi totta. Sen verran läpimätää porukkaa ovat tämän maan gestapot, se on kyllä jo kymmenet kerrat nähty. Todella harva fiksu poliisi mahtuu joukkoon.

 3. Martti Hiltunen
  12.9.2013 19:31

  Olin 28.8.2013 kuuntelemassa poliisin, erityisesti krp n palturia Kuopion Hovioikeuden istunnossa klo9.00-20.30 välisenä aikana, kun OTL Ilkka Pitkänen vaati krpn edustajia todistamaan Wincapitan ”rahojen imurointi”-tilisuudessa. Kuunnelkaa http://www.jarviradio.fi huomenna 13.9.2013 klo 16.00 OTL ilkka Pitkänen on äänessä ja kertoo, onko edes laiilist krpn tutkia suomessa Wincapitaa ja sen jäsenistöä.

 1. 26.6.2013 13:19
Kommentointi on suljettu.
%d bloggaajaa tykkää tästä: