Etusivu > Epäily, POLIISIN TEKEMÄT RIKOKSET, Syyte > Poliisi sai syytteen naisen raiskauksesta ravintolan vessassa

Poliisi sai syytteen naisen raiskauksesta ravintolan vessassa

22.10.2013

poliisinselkä

Kuopiolainen poliisimies on saanut Pohjois-Savon käräjäoikeudessa syytteen raiskauksesta.

Poliisi ryhtyi ravintolan vessassa seksipuuhiin naisen kanssa, joka oli lähes kolmen promillen humalassa. Vessakoppiin seksiaktin aikana kurkkineet kaksi poliisimiestä välttyvät syytteeltä. Kihlakunnansyyttäjän mielestä parivaljakko ei ole syyllistynyt virkavelvollisuuden rikkomiseen.

Tuttava sai koputtamalla vessakopin oven auki. Hän tapasi kopista ystävänsä ja miehen, joka poistui paikalta.

Esitutkintapöytäkirjojen mukaan Kuopion hätäkeskus sai 20. helmikuuta viime talvena ilmoituksen, jonka mukaan ravintolan vessassa oli tapahtunut raiskaus. Epäillyn tekijän takki ja puhelin olivat jääneet vessaan.

Poliisipartio löysi naisen istumasta wc-istuimella. Hätäilmoituksen tehnyt tuttava oli naisen tukena. Tuttava kertoi tulleensa etsimään ystäväänsä vessasta. Hän näki, kuinka kaksi miestä kurkki seinän yli viimeiseen koppiin.

Tuttava sai koputtamalla vessakopin oven auki. Hän tapasi kopista ystävänsä ja miehen, joka poistui paikalta. Tuttava onnistui nappaamaan kuvan miehestä. Vessakopista löydetty nainen puhalsi ambulanssissa 2.8 promillea. Kävi ilmi, että seksiä vessassa harrastanut mies oli poliisi. Vessakoppiin kurkkineet miehet olivat hänen virkatovereitaan.

Pyrki halailemaan ja koskettelemaan

Toinen virkatovereista oli huomannut poliisimiehen pyrkineen halailemaan ja koskettelemaan naista ravintolan puolella. Sivulliset kertoivat toiselle virkatoverille huolensa naisen kohtalosta. Poliisin oli havaittu puristelleen naista takapuolesta.

Virkatoveri arvioi kuulustelussa, että poliisimies ja nainen menivät vessaan yhteisymmärryksessä.

Virkatoverit seurasivat poliisimiestä ja naista vessaan. Valvontakameran nauhoilta näkyy, että nainen horjahtelee kulkiessaan vessaan. Poliisimies taluttaa välillä naista.

Virkatoveri arvioi kuulustelussa, että poliisimies ja nainen menivät vessaan yhteisymmärryksessä. Virkatoveri uskoi heidän koputtelunsa johtaneen siihen, että sukupuolinen kanssakäyminen vessassa lopulta päättyi.

Naisen kanssa vessakopissa ollut poliisimies sai viime viikolla Pohjois-Savon käräjäoikeudessa syytteen raiskauksesta. Käräjäoikeus määräsi käsittelyn salaiseksi. Päätös jutussa annetaan marraskuussa.

 

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288612065522.html

Mainokset
%d bloggers like this: