Etusivu > MUUT POLIISI ASIAT, Pidätys ja vangitseminen, Poliisi muu maailma > Mies ei hymyillyt olympiayleisön joukossa, poliisi pidätti

Mies ei hymyillyt olympiayleisön joukossa, poliisi pidätti

8.8.2012

Daily Mail uutisoi, että Lontoon Olympialaisten maantiepyöräilyä katsomassa ollut 54-vuotias Mark Worsfold pidätettiin, koska hän ei hymyillyt ja nauttinut yleisön joukossa. Miehen mukaan hänet kaadettiin katuun ja hänet pistettiin käsirautoihin.

Worsfoldin hymyilemättömyyden syy on Parkinsonin tauti, joka aiheuttaa lihasjäykkyyttä. Tämän vuoksi kasvot saattavat näyttää ilmeettömiltä tai naamiomaisilta.

Worsfoldin vaimo teki katoamisilmoituksen, kun mies ei ilmestynyt tyttären 9-vuotissyntymäpäiville. Tällöin selvisi, että poliisi on kuulustellut miestä hymyilemättömyyden takia viisi tuntia.

Poliisin edustajan mukaan pidätyksen syynä on lähellä mielenosoittajia seisominen, käytös ja pukeutumiminen. Miestä epäiltiin julkisen järjestyksen loukkaamisesta.

Poliisi on pyytänyt anteeksi toimintaansa. Worsfold ilmoittaa ymmärtävänsä täysin poliisin toiminnan, mutta hänen mukaan tilanne olisi voitu hoitaa paremmin.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2185494/Olympics-2012-Parkinsons-sufferer-Mark-Worsfold-54-arrested-police-smiling-cycling-road-race.html

Mainokset
%d bloggers like this: