Etusivu > MUUT POLIISI ASIAT, Poliisi muu maailma > Ammutuksi tuleminen on ’luonnollinen kuolinsyy’ Poliisin selitys ihmetyttää

Ammutuksi tuleminen on ’luonnollinen kuolinsyy’ Poliisin selitys ihmetyttää

27.5.2012

Ruumishuoneelle tuotiin vainaja, joka oli poliisien mukaan kokenut luonnollisen kuoleman. Ihmetys olikin siis suuri, kun ruumishuoneen hoitajat huomasivat, että vainajaa oli ammuttu rintaan.

Amerikkalaispoliisit löysivät kotinsa lattialle kuolleen miehen ja kuolinpaikkatutkinnan jälkeen päättelivät, että kuolemaan ei liittynyt rikosta, vaan kuolinsyy oli luonnollinen.

Vainaja vietiin ruumishuoneelle, jossa hänet oli tarkoitus pestä ja valmistella hautausta varten. Siellä ruumishuoneen hoitaja huomasi kuolleen miehen sydämen yläpuolella tumman palojäljen, jossa oli reikä. Kävikin ilmi, että jälki oli luodinreikä. Pienikaliiperisen aseen luoti oli mennyt rinnasta sisään ja tappanut miehen. Ulosmenoreikää ei näkynyt, koska luoti oli jäänyt ruumiin sisään.

Miehen omaiset ovat nyt raivoissaan. Koska poliisit päättelivät kuoleman olleen luonnollinen, ei rikospaikalla suoritettu mitään tutkintaa ja jälkikäteen se on mahdotonta, koska paikalla on kulkenut useita ihmisiä sen jälkeen.

Surmatun miehen perheenjäseniä suututtaa se, että he kyselivät heti kuolinpaikalla, miten poliisit voivat olla niin varmoja, että kuolemaan ei liity rikosta. Poliisit perustelivat asiaa sillä, että eivät nähneet miehessä ulkoisia vammoja.

Jos poliisit haluavat selittää virhettään jollain hätäisesti keksityllä selityksellä, voivat he toki sanoa, että koska ruumis löytyi Detroitista, on ampumalla kuoleminen luonnollinen kuolinsyy. Detroit on nimittäin USA:n väkivaltaisin kaupunki, sillä vuoden 2010 tilastojen mukaan kaupungissa tapahtuu keskimäärin 1887 väkivaltarikosta vuodessa 100 000 asukasta kohden, mikä on enemmän kuin missään muussa USA:n suuressa kaupungissa.

http://www.voice.fi/uutiset/hullu-maailma/poliisin-selitys-ihmetyttaa-ammutuksi-tuleminen-on-luonnollinen-kuolinsyy/6/38927

Mainokset
%d bloggers like this: