Etusivu > MUUT POLIISI ASIAT, Poliisi muu maailma, Vitsit > Nolo poliisitutkinta: Raaka murhapaikka olikin elokuvalavaste

Nolo poliisitutkinta: Raaka murhapaikka olikin elokuvalavaste

30.11.2010

Hotellin tulipaloa Pittspurghissa sammuttamaan tullut palokunta kohtasi järkyttävän näyn: hotellihuoneen lattioilla lainehti verta, viinapulloja ja jopa pääkallon palasia. Paikalle hälytetty komisario J.R. Blyth kuvaili näkyä karmivimmaksi, jonka hän oli kohdannut 35-vuotisen uransa aikana.

Poliisin rikospaikkatutkijat olivat tutkineet rikospaikkaa jo kahdeksan tuntia, kun komisario Blyth teki merkittävän havainnon: kaikkialle roiskittu veri ei ollutkaan aitoa! Pian selvisi, että sotku oli kauhuelokuvaa tehneen ryhmän jäljiltä. Hotellissa oli kuvattu paria vuotta aikaisemmin elokuvaa nimeltä New Terminal Hotel ja omistaja oli jättänyt huoneen tarkoituksella siivoamatta, jos ryhmä haluaisi tulla joskus kuvaamaan lisäosia. Kauhuelokuvan pääosassa on Corey Haim.

Poliisin kannalta ehkä hieman nolosta tapauksesta kertoi Daily Mail. Komisario Blythin kömmähdykseen saattoi vaikuttaa se, että samaisessa hotellissa on oikeasti kuollut 12 ihmistä vuodesta 1923 lähtien ja siellä huhutaan kummittelevan. Oiva kuvauspaikka siis kauhuelokuvalle!

Aamulehti 30.11.2010

Mainokset
%d bloggers like this: